ما آماده ایم -اما بی شیله پیله اقای روحانی
فلسفه زهد گاندى چه بود؟ گاندى از یک طرف در متن اجتماع وارد است، مى خواهد جامعه اى را از چنگال استعمار نجات بدهد، و از طرف دیگر آنچنان زاهدانه زندگى مى کند که با دو پارچه و یک بز بسر مى برد و به ملت هند هم دستور مى دهد که اگر مى خواهید از چنگال استعمار رهایى پیدا کنید باید زاهد باشید؛ یعنى یک زندگى ساده پیشه کن تا بتوانى آزاد شوى؛ بعد که آزاد شدى، اگر مى خواهى زندگیت را پرتجمّل بکنى بکن، ولى تا خودت را از قیودى که خودت براى خودت ساخته اى آزاد نکرده اى نمى توانى آزاد شوى. این، نوع دیگر زهد است که فلسفه آن آزادى و آزادگى است.
همزبانی و همدلی دولت و ملت در وحدت جامعه و اقتصاد مقاومتی بسیار راهگشاست و مردم در صورتی با دولت همدل و هم زبان می شوند که با هم سنخیت داشته باشند.وقتی برخی از مردم از ناعدالتی ها می نالند یا در وجودشان توهم ناعدالتی وجود دارد چگونه با آنها همدل و همزبان می شوند؟!
به نظر می رسد یکی از نکاتی که دولتیان باید رعایت کنند این است اگر حقوق های بالا می گیرند ، از گرفتن حقوق ها و مزایای فربه چشم پوشی کنند و ایثارگرایانه کشور را مدیریت کنند و گرنه اگر در لایه های از مسولین حقوق و مزایای میلیونی بگیرند و گاه فسادی از جنس فسادهای رحیمی و سه هزارمیلیاردی از آنها سر بزند و برخی ها مشکوک به رانت خواری باشند ملت به همین اندازه با دولت همدل و هم زبان نخواهند شد
اگر حقوق و مزایای برخی از دولتیان ،مدیران حکومت اسلامی اختلاف فاحشی با دیگران داشته باشد هرچند مسولین خود را خدمتکار و نوکر مردم اعلام کنند و حتی اگر روزی صدبار خویشتن را نوکر مردم بدانند هر گز در دل مردم جای نمی گیرند و از مدیران اشرافی، اقتصاد مقاومتی تراوش نمی کند.
در مراسم شهادت سید مصطفی خمینی